Szállítás

Termékeinket a DPD futárszolgálat szállítja, hétköznapokon 8:00 - 18:00 óráig.

Szállítási díj:    2490  - Ft utánvét díjjal együtt .

Az átvételkor a rendelés összegét Önnek a futár felé kell kifizetnie készpénzben vagy bankkártyával.

A megrendelésről kiállított számlát a csomagban találja.

Amennyiben nagy mennyiségű, vagy nehéz terméket rendelt,kérjük egyeztessen ügyfél szolgálatunkkal mert a szállítási díj változhat !

Például : Csúszda, Játékház, Bicikli .

 

Szállítási Információk :

A rendelés leadását követő munkanapon tudjuk Önnek a csomagot elindítani . 

A péntek,szombat,vasárnap rendelt csomagok hétfőn kerülnek feladásra .   Szállítási idő :   3-4 munkanap ,  az Ön által megadott címre.

A kézbesítés munkaidőben , általában 8 és 18 óra között történik , ezért mindenképpen olyan címet adjon meg,ahol napközben tartózkodik az aki átveszi majd a megrendelt csomagot  ( például  munkahely ) .

Ha a futár nem talál senkit a megadott címen, akkor másnap újra megkísérli a csomag kézbesítését. Ha másnap sem sikerül a csomagot a megadott címen a  futárnak kézbesíteni, a csomag visszajön hozzánk, vagyis a feladóhoz.

 

Visszaszállítás feltételei :

Önnek lehetősége a terméket visszaküldeni, amennyiben nem találja megfelelőnek.

A törvényben meghatározott elállási jog szerint 14 napon belül küldheti vissza indoklás nélkül az Önnek nem megfelelő terméket. Ebben az esetben a termék visszaérkezését követően utaljunk Önnek vissza a megrendeléskor kifizetett teljes összeget, a kiszállítás díjával együtt. A visszaszállítást Önnek kell leszerveznie, a szállítás díját Önnek kell fizetnie a visszaszállítást végző cég felé.